Jos Poell, de gangmaker op elk feestje!

Geniet u mee? Neem contact op

✓ Brede range aan producten

✓ Heerlijke toastjes en pasteibakjes

✓ Al sinds 1840 een begrip

Borrelhapjes maken

Wilt u eens zelf borrelhapjes maken? Eens wat anders op tafel zetten dan een bakje chips of nootjes? Er zijn veel verschillende, makkelijke en toch heerlijke recepten waarmee u zelf uw borrelhapjes kunt maken. Bij Jos Poell vindt u bijvoorbeeld verschillende soorten basisproducten zoals toastjes, pasteitjes en snack cups. Die kunt u beleggen met de meest heerlijke toppings voor een verrassend borrelhapje.

Recepten om borrelhapjes zelf te maken

Of het nu gaat om zoete of hartige borrelhapjes, bij ons vindt u heerlijke recepten en inspiratie voor het zelf maken van borrelhapjes. Met de suikerschelpen en zandbodems van Jos Poell kunt u bijvoorbeeld een heerlijk aardbeiengebakje of monchou gebakje maken. En met onze party cups en toastjes zet u in een handomdraai een heerlijk borrelhapje op tafel, zoals bijvoorbeeld een heerlijke party cup met gerookte zalm en citroen-peperroom of verse toast met zwarte olijf en zongedroogde tomaat. Er zijn talloze mogelijkheden om zelf borrelhapjes te maken!

Naar de winkel voor alle ingrediënten

Heeft u op onze website een recept gevonden dat u heerlijk lijkt? Ga dan naar de supermarkt om alle ingrediënten te halen. Vergeet hierbij ook de basis niet: de toastjes, party cups en pasteitjes van Jos Poell. Met deze als basis wordt zelf borrelhapjes maken een gegarandeerd succes.