Horeca

[yoast-breadcrumb]

Horeca

Wilt u uw gasten heerlijke hapjes, hoofd- of bijgerechten serveren die zij nog niet eerder hebben geproefd?
Onze producten vormen de perfecte basis voor al uw culinaire ideeën. Via onderstaande link vindt u alle specificaties behorende bij onze horecarange. Onze horecaproducten zijn verkrijgbaar bij verschillende horeca groothandels. Heeft u een vraag over een van onze producten, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Smakelijke basis voor unieke gerechtjes

Heeft u een uniek gerecht of hapje bedacht ? Dan wilt u natuurlijk dat de onderlegger van uw gerecht de smaak ondersteunt.
Met onze producten bent u verzekerd van een echte aanvulling op uw gerecht. Zo blijft onze ovale toast lekker lang en knapperig. U hoeft zich dus geen zorgen te maken wanneer u de gerechten niet direct kunt uitserveren. Onze traiteur cups zijn ideaal om gevuld als tapas hapje te serveren en onze pasteitjes zijn zowel geschikt voor een zoete als hartige vulling.
Al onze producten zijn van de beste kwaliteit voor een optimale smaakbeleving.

Toastjes, pasteitjes en cups voor de horeca

Met de toastjes, pasteitjes en cups speciaal voor de horeca van Jos Poell, kunt u alle kanten op. Van een hartig tussendoortje dat de honger van uw gasten stilt, tot frisse of zoete bijgerechten die het diner gegarandeerd tot een smakelijk succes maken. Laat uw creativiteit de vrije loop: onze horeca-producten vullen uw ideeën perfect aan.