Jos Poell, de gangmaker op elk feestje!

Geniet u mee? Neem contact op

✓ Brede range aan producten

✓ Heerlijke toastjes en pasteibakjes

✓ Al sinds 1840 een begrip

Recepten toastjes

Heerlijke recepten voor verrassend beleg op toastjes vindt u bij Jos Poell. U kent ons natuurlijk als producent van verschillende soorten toastjes en pasteitjes. Deze zijn eindeloos te combineren met verschillende soorten vullingen en beleg! Wilt u eens wat anders serveren dan toastjes met salades of brie? Bekijk dan eens onze originele recepten op onze website!

Recepten voor verrassend beleg op toastjes

Toastjes staan vaak op tafel op de Nederlandse borrel of verjaardag. Het is een heerlijke aanvulling op de standaard bakjes chips en nootjes. Maar ook de toastjes kunnen vaak een stuk spannender. Jos Poell biedt toastjes in verschillende soorten smaken; bereid met diverse verse kruiden. Deze bieden een heerlijke basis voor verschillende recepten voor beleg op deze toastjes. Denk aan heerlijke paprikatapenade of gerookte makreelpaté. Zo verrast u uw gasten op uw volgende borrel of verjaardag!

Inspiratie opdoen met onze recepten

U vindt op onze website dus heerlijke recepten voor verrassend beleg voor op onze toastjes. Doe inspiratie op en verras uw gasten de volgende keer met onze knapperige toastjes met zelfgemaakt recept! Onze recepten zijn totaal niet lastig en in een handomdraai te maken. En onze toastjes vindt u natuurlijk gewoon in de supermarkt bij u in de buurt!