Jos Poell, de gangmaker op elk feestje!

Al 180 jaar, vier je met ons mee…?!

 

Home » Alle » Gezonde hapjes maken

Gezonde hapjes maken

Wilt u gezonde hapjes maken voor een feestje of een gezellig avondje met vrienden? Daar zijn natuurlijk heel veel mogelijkheden voor. Het hoeft echt niet altijd een vette hap te zijn als u iets lekkers wilt maken. En aan de andere kant hoeft u ook niet alleen maar op radijsjes en worteltjes te knabbelen als u wilt snacken. U vindt op onze website genoeg recepten als u lekkere en gezonde hapjes wilt maken.

Snel en gemakkelijk gezonde hapjes maken

Met de heerlijke toastjes, snackcups en andere basis producten van Jos Poell uit Weert kunt u de lekkerste gezonde hapjes maken. U kunt bijvoorbeeld werken met rauwkost en kaas. Maar ook een combinatie van tomaat of snackpaprika met roomkaas is een suggestie, hoewel roomkaas meer calorieën bevat. Ook kunt u zelf salade maken met bijvoorbeeld tonijn, garnalen of ham/prei waarin u magere dressing verwerkt in plaats van mayonaise. Zo wordt de salade gezonder dan wanneer u deze kant en klaar in de winkel koopt. Daarnaast laten onze producten het toe om eindeloos mee te variëren.

Welke lekkere hapjes gaat u binnenkort maken?

Zoekt u inspiratie om gezonde hapjes te maken? Bekijk dan de recepten en suggesties op onze website. Bij Jos Poell vindt u een uitgebreid assortiment die als basis voor uw lekkere hapjes dienen. Verras uw gasten met de meest smakelijke variaties en ze zullen graag opnieuw komen als u ze uitnodigt. Wilt u meer informatie over onze producten? Dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)495 534 805.