Jos Poell, de gangmaker op elk feestje!

Al 180 jaar, vier je met ons mee…?!

 

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Kaas crackers

Eén van de populairste snacks in Nederland voor bij de borrel zijn kaas crackers. Nederland is een kaasland en wij eten als het even kan iedere dag kaas. Op brood, op de pizza maar ook verwerkt in zoutjes en andere lekkernijen. Deze kunt u dan weer prima beleggen met iets wat bij kaas past, zoals ham. Zo kunt u van een simpele snack iets bijzonders maken.

De lekkerste kaascrackers vindt u hier

Bij Jos Poell uit Weert vindt u de lekkerste kaas crackers. U kunt deze serveren als zoutje bij de borrel direct uit de verpakking. Maar ze zijn natuurlijk ook prima te gebruiken als basis voor lekkere hartige snacks. Een kaas cracker kunt u besmeren met kruidenboter of dippen in heerlijke tapenade. Ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk dan onze receptenpagina!

Bestel snel!

Wilt u kaas crackers van uitstekende kwaliteit? Waar u nog proeft dat ze ambachtelijk zijn gemaakt en met de meest zuivere ingrediënten? Dan bent u aan het juiste adres bij Jos Poell. U kunt ook bij ons terecht voor crackers, snackcups en flatbreads. Om te bestellen kunt u bellen naar telefoonnummer +31 (0)495 534 805. Natuurlijk kan dat ook als u meer informatie wilt over onze producten.