Jos Poell, de gangmaker op elk feestje!

Al 180 jaar, vier je met ons mee…?!

 

Home » Alle » IJswafel bakjes

IJswafel bakjes

De ijswafel bakjes van Jos Poell uit Weert zijn echte verwenproducten. Deze heerlijke lekkernijen zijn gemaakt van kwalitatief oubliedeeg met roomboter. Het deeg is erg dun, waardoor het zeker niet overheerst. Deze ijswafel bakjes zijn, zoals de naam al doet vermoeden, perfect om te vullen met ijs. Maar ook zijn ze verrukkelijk wanneer u ze vult met bijvoorbeeld vers fruit, jam, banketbakkersroom of verse slagroom. Een ding is zeker: dit product zorgt voor een verrassende smaaksensatie.

IJswafel bakjes zijn ideaal voor verrassende traktaties

De ijswafel bakjes zijn door het handige formaat ideaal voor traktaties. Wilt u eens wat anders trakteren dan gebakjes of chocoladesnoepjes? Met deze ijswafel bakjes zorgt u voor lachende gezichten. Combineer ze met producten die u lekker vindt en geniet zelf ook van een heerlijke traktatie. Ook zijn deze bakjes een goede afsluiter van een lekker diner.

Lekker voor kinderen en volwassenen

De ijswafel bakjes zijn klein van formaat, wat het de ideale lekkernij maakt voor volwassenen en kinderen. Benieuwd naar onze andere producten die voor een ware smaaksensatie zorgen? Wij bieden u ook allerlei andere producten aan, die perfect zijn voor een geslaagd en smaakvol feestmoment. Denk bijvoorbeeld aan toastjes, pasteitjes en gebaksbodems. Voor meer informatie over onze producten belt u naar +31 495 – 53 48 05. Wij vertellen u graag alles over onze lekkernijen.