background-2

Kleine warme hapjes

Bij kleine warme hapjes denk je wellicht meteen aan bittergarnituur. Maar er is meer te genieten dan alleen vlammetjes, bitterballen en frikadelletjes. Je kan namelijk ook eenvoudig zelf kleine warme hapjes maken, zoals mini pasteitjes. Deze vul je bijvoorbeeld met een kant-en-klare of zelfgemaakte ragout. Gebruik de pasteibakjes van Jos Poell als basis en je weet zeker dat het een heerlijk hapje is.

vegan kaasragout

Verwen je gasten met kleine warme hapjes

Kom goed voor de dag met talloze recepten die je op onze website ontdekt. Onze gerechtjes zijn niet alleen heerlijk, maar ook heel makkelijk te maken. Wil je tijdens een verjaardag niet in de keuken staan? Maak wat kleine hapjes voordat je gasten komen. Je warmte ze dan makkelijk op wanneer jou dat het best uitkomt. Op onze receptenpagina vind je verschillende suggesties voor lekkere warme hapjes voor bij de borrel. Je kan deze ook perfect als amuse serveren bij een diner.

Gebruik de lekkerste basisproducten

Heerlijke crackers, toastjes en pasteibakjes koop je natuurlijk van de specialist die zelf ook heel goed weet wat lekker is. Voor alle soorten heerlijke kleine warme hapjes kan je gewoon bij ons terecht. Bekijk ons assortiment online of loop de dichtstbijzijnde supermarkt binnen. Heb je vragen over onze producten? Bel ons dan gerust via +31 (0)495 534 805 of stuur een e-mail naar info@jos-poell.com.

Bekijk onze producten
vegan kaasragout
overlay-7
leafstomaatillustratie 1illustratie 2illustratie 3