background-2

Snelle hapjes voor een verjaardag

Het organiseren van een feestje met veel mensen neemt al veel tijd in beslag, waardoor makkelijke snelle hapjes voor een verjaardag vaak de ideale oplossing zijn. Veel mensen beperken zich tot een schaal met plakjes worst en blokjes kaas, maar dat is helemaal niet nodig! Makkelijke verjaardagshapjes maak je namelijk eenvoudig zelf, dankzij de basisproducten van Jos Poell.

jos poell borrelplank

Maak eenvoudig lekkere en makkelijke hapjes voor elke verjaardag

Snelle hapjes voor een verjaardag maak je nu heel gemakkelijk zelf. Kies voor eenvoudig koude hapjes die je meteen kunt serveren of juist warme kleine hapjes die maar even in de oven hoeven. Gebruik de heerlijk knapperige toast van Jos Poell en maak in een paar minuten iets lekkers. Serveer het met een zelfgemaakte salade of plakjes luxe vleeswaren en extra garnering en je hebt heel snel een lekkere traktatie. Makkelijke hapjes voor bij de borrel of verjaardag met veel mensen kan je bovendien al vooraf maken, zodat je ze eenvoudig serveert en niet eerst nog uitgebreid in de keuken moet staan. Dek de schaal af met aluminiumfolie en alles blijft lekker vers. Op onze website vind je verschillende recepten en suggesties voor makkelijke verjaardagshapjes.

Zowel voor particulieren als zakelijke klanten

Wij leveren onze producten uiteraard ook rechtstreeks aan zakelijke klanten. Zo zet je heerlijke kleine borrelhapjes op de kaart van je horecagelegenheid. Deze zijn eenvoudig te maken en een gegarandeerd succes. Bekijk ons uitgebreide assortiment en vraag naar de mogelijkheden.

Maak de lekkerste verjaardagshapjes gemakkelijk en snel

Op onze website zie je direct ons complete assortiment, zodat je meteen kunt zien wat jij wil gebruiken voor makkelijke hapjes voor een verjaardag met veel mensen. Bel voor meer informatie naar +31 (0)495 534 805. Dit nummer is ook bereikbaar voor bestellingen. Wij adviseren je tevens graag over de producten die de basis vormen voor allerlei verjaardagshapjes!

Bekijk onze producten
Mini Pasteitjes met salade van Noorse garnalen
overlay-7
leafstomaatillustratie 1illustratie 2illustratie 3