background-2

Snelle hapjes verjaardag

Het organiseren van een feestje neemt al veel tijd in beslag, waardoor snelle hapjes voor een verjaardag vaak de ideale oplossing zijn. Veel mensen beperken zich tot een schaal met plakjes worst en blokjes kaas, maar dat is helemaal niet nodig! Makkelijke verjaardagshapjes maakt u namelijk eenvoudig zelf, dankzij de basis producten van Jos Poell uit Weert.

Maak eenvoudig lekkere en makkelijke verjaardagshapjes

Snelle hapjes voor een verjaardag maakt u nu heel gemakkelijk zelf. Gebruik de heerlijk knapperige toast van Jos Poell en u maakt in een paar minuten iets lekkers. Een gevuld eitje, een gevuld tomaatje of een heerlijke zelfgemaakte salade maken van een toastje of snackcup al snel een heerlijke traktatie. Snelle hapjes voor bij de borrel of verjaardag kunt u al vooraf maken, zodat u ze eenvoudig kunt serveren en niet eerst nog uitgebreid in de keuken hoeft te staan. Dek de schaal af met aluminiumfolie en alles blijft lekker vers. Op onze website vindt u verschillende recepten en suggesties voor makkelijke verjaardagshapjes.

Zowel voor particulieren als zakelijke klanten

Wij leveren uiteraard ook rechtstreeks aan zakelijke klanten. Zo kunt u heerlijke kleine borrelhapjes op de kaart van uw horecagelegenheid zetten. Deze zijn eenvoudig te maken en een gegarandeerd succes. Bekijk ons uitgebreide assortiment en vraag naar de mogelijkheden.

De lekkerste hapjes zijn simpel en snel gemaakt

U kunt op onze website direct ons complete assortiment zien en uw keuze maken voor de snelle hapjes voor de verjaardag. Bel voor meer informatie of bij vragen naar telefoonnummer +31 (0)495 534 805. Dit nummer is ook bereikbaar voor bestellingen. Wij adviseren u tevens graag over de producten die de basis vormen voor de makkelijke verjaardagshapjes!

Bekijk onze producten
toast
overlay-7
leafstomaatillustratie 1illustratie 2illustratie 3