background-2

Koude amuses

Het grote voordeel van koude amuses is dat u ze vooraf al kunt klaarmaken. Jos Poell uit Weert weet als geen ander hoe u uw gasten moet verwennen. U vindt hier dan ook niet alleen heerlijke toast en crackers die u als basis kunt gebruiken, maar ook tal van suggesties om er wat lekkers van te maken.

Koude amuses maakt u eenvoudig zelf

Het maken van koude amuses is heus niet alleen voorbehouden aan de chef-kok van een sterrenrestaurant. U kunt het ook heel goed zelf. U kunt als basis een toastje of snackcup gebruiken. Deze vult u met een zelf gemaakt salade met bijvoorbeeld kip, tonijn of ei. Maar u kunt ook kleine snacktomaatjes uithollen en vullen. Leg deze op een snackcup en u heeft in een handomdraai een lekkere amuse die u prima kunt serveren tijdens een diner. Maar ze zijn ook geschikt als lekker hapje bij de borrel. Inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op onze online receptenpagina!

Scoor bij uw gasten met heerlijke amuses

Als u uw gasten wilt verwennen, dan doet u dat zeker met heerlijke warme of koude amuses. En ze zijn helemaal niet moeilijk om te maken. U kunt in feite uw fantasie de vrije loop laten. Bij Jos Poell bestelt u top kwaliteit basis producten voor het maken van de lekkerste mini hapjes om iedere maaltijd of ieder feestje tot een succes te maken. U kunt voor meer informatie altijd contact opnemen via telefoonnummer +31 (0)495 534 805.

Bekijk onze producten
overlay-7
leafstomaatillustratie 1illustratie 2illustratie 3