Jos Poell, de gangmaker op elk feestje!

Geniet u mee? Neem contact op

✓ Brede range aan producten

✓ Heerlijke toastjes en pasteibakjes

✓ Al sinds 1840 een begrip

Vol au vent recept

Een heerlijk vol au vent recept vindt u op de website van Jos Poell. Hier vindt u namelijk talloze heerlijke recepten die te maken zijn met onze luchtige pasteibakjes, knapperige toastjes en andere producten. Vol au vent is een ander woord voor ragout en is op veel verschillende manieren te maken. Een traditioneel vol au vent recept vindt u op onze website!

Het vol au vent recept van Jos Poell

Op onze website vindt u een recept voor klassieke vol au vent. Bij een klassieke vol au vent hoort natuurlijk een heerlijk luchtig pasteitje van Jos Poell. Maar hoe maakt u die vol au vent nu precies? In principe is het een combinatie van bouillon en bloem. Hiervoor kunt u verschillende soorten bouillon gebruiken, en u kunt er verschillende soorten ragout mee maken. Denk aan champignons, kip of vlees.

Nog meer recepten

Op onze website vindt u nog veel meer recepten die u kunt maken met de knapperige toastjes of de luchtige pasteibakjes van Jos Poell. Ons vol au vent recept past perfect bij onze pasteitjes. Probeer het eens uit! U kunt ze maken als maaltijd, maar ook als borrelhapje. Hiervoor hebben we mini pasteitjes; dezelfde smaak maar dan kleiner. Voor nog meer inspiratie kijkt u natuurlijk op onze website.