background-2

Lekkere gezonde hapjes

Maar simpele en lekker gezonde hapjes waar u van kunt genieten, zonder te veel calorieën binnen te krijgen. Dit kunt u eenvoudig doen door gebruik te maken van de producten van Jos Poell uit Weert. Dankzij onze producten kunt u lekkere en gezonde hapjes maken, die het toelaten om gezonder te snacken.

Suggesties voor lekkere en gezonde hapjes

Als u op zoek bent naar ideeën om gezonder te snacken, dan kunt u op onze website genoeg inspiratie vinden. We voegen regelmatig nieuwe recepten toe, zodat u steeds weer wat nieuws kunt voorzetten aan familie en vrienden. Als iedereen op dieet is en u bent jarig dan kunt u lekkere gezonde hapjes maken zodat iedereen wat lekkers kan proeven en gezonder kan snacken.

Ook beschikbaar voor zakelijke klanten

Wilt u een zakelijke bestelling doen van onze producten? Ook dat is mogelijk. Wij leveren namelijk niet alleen aan particulieren, maar ook aan zakelijke klanten. Zo kunt u in uw horeca gelegenheid ook de mogelijkheid bieden om gezonder te snacken. Onze producten vormen namelijk een uitstekende basis voor lekkere en gezonde hapjes.

Genoeg mogelijkheden om eindeloos te variëren

Heeft u binnenkort een feestje of wilt u vrienden uitnodigen voor een gezellige avond? Bij Jos Poell vindt u alles wat u nodig heeft als basis voor een lekker gezond hapje voor bij de borrel of als tussendoortje. Bekijk ons assortiment en laat u inspireren door de gezonde recepten. U kunt hiervoor gebruik maken van onze crackers, snackbread en flatbread in verschillende smaken. Wilt u meer informatie over onze producten? Belt u ons dan op telefoonnummer +31 (0)495 534 805.

Bekijk onze producten
toast
overlay-7
leafstomaatillustratie 1illustratie 2illustratie 3