background-2

Hartige hapjes

Hartige hapjes zijn heerlijk om te serveren op een borrel, vóór een diner of tijdens een verjaardag. Wil je echter eens wat anders serveren dan het standaard bakje chips of nootjes? Het is helemaal niet moeilijk om zelf hartige hapjes te maken! Helemaal niet met de brede range aan producten van Jos Poell. Van knapperige toastjes tot aan luchtige pasteibakjes, bij ons vind je de basis voor heerlijke gerechten.

borrel

Hartige hapjes zelf maken

Je wil je gasten verrassende feestelijke hapjes voorzetten. Hartige hapjes zelf maken is dan dé uitkomst! Volg bijvoorbeeld één of meerdere van de volgende recepten:

Onze recepten zijn snel in elkaar gezet en een traktatie voor iedereen! Deze zijn dus ideaal voor een speciale verjaardag of borrel, waarvoor je net wat meer uit de kast wilt halen.

Ontdek meer recepten

Ben je benieuwd naar meer recepten voor hartige hapjes? Bekijk dan onze receptenpagina en doe inspiratie op! Met de producten van Jos Poell heb je altijd een heerlijke basis. De mogelijkheden voor het vullen of beleggen hiervan zijn eindeloos en zorgen altijd voor een heerlijk verrassende smaak. Heb je zelf een recept bedacht? Wij horen graag van je! Stuur een e-mail naar info@jos-poell.com of bel naar +31 (0)495 534 805.

Bekijk onze producten
jos poell hamburger
overlay-7
leafstomaatillustratie 1illustratie 2illustratie 3