Jos Poell, de gangmaker op elk feestje!

Geniet u mee? Neem contact op

✓ Brede range aan producten

✓ Heerlijke toastjes en pasteibakjes

✓ Al sinds 1840 een begrip

Pastei

U wilt voor een speciale gelegenheid zelf pasteitjes of pastei maken? Met de knapperige pasteibakjes van Jos Poell zorgt u dat uw zelfgemaakte vulling nog beter smaakt! Laat uw gasten genieten van een overheerlijke pastei met bijvoorbeeld ragout. Het voorgerecht van uw diner is hierdoor tevens het hoogtepunt. Uw gasten zullen napraten over uw gerecht en u kijkt met een goed gevoel terug op de avond die u had tijdens dit etentje. Wanneer het ijs is gebroken met het voorgerecht gaat de rest meestal vanzelf en anders zorgt een pasteibakje met Jos Poell hier wel voor!

Een heerlijke pastei maakt u samen met een pasteibakje van Jos Poell

U bent van plan om pasteitjes of een pastei te maken voor uw gasten. De lekkerste pastei maakt u natuurlijk zelf, met de bakjes van Jos Poell bent u verzekerd van knapperige en luchtige bakjes die een heerlijke basis vormen voor uw voorgerecht. Tevens bieden wij u heerlijke recepten, zo kunt u zelf in de keuken aan de slag voor het maken van de lekkerste pasteitjes.

Pasteitjes maken, ga voor anders

U kunt het voorgerecht van uw diner beginnen op verschillende soorten manieren, u kunt kiezen voor een soep, carpaccio, maar u kunt ook heerlijke pasteitjes maken. De vulling kunt u naar uw eigen inzicht en smaak maken, maar pasteibakjes koopt u natuurlijk van Jos Poell. Deze zijn gemakkelijk te vinden bij u in de supermarkt.

Gerelateerde pagina's