background-2

Pasteitjes

Met de pasteitjes van Jos Poell uit Weert kunt u alle kanten op. Wij hebben een brede range aan verschillende producten die omgetoverd kunnen worden tot heerlijk verrassende hapjes. We staan voornamelijk bekend om onze pasteitjes. Deze kunnen natuurlijk gevuld worden met traditionele ragout, een heerlijke maaltijd voor in de winter, maar kunnen ook dienen als verrassend hapje op een verjaardag op borrel. Onze pasteitjes zijn namelijk op verschillende manieren te serveren!

Serveer onze pasteitjes eens met een andere vulling

Ragout is natuurlijk heerlijk, maar u kunt onze pasteitjes met nog veel meer ingrediënten vullen. Als u hiervoor wat inspiratie nodig heeft, zit u goed op onze website. Wij bieden u namelijk heerlijke, originele recepten voor een verrassend hapje voor op een verjaardag of borrel! Vul onze pasteitjes bijvoorbeeld eens met ham, mozzarella en pesto, tonijnsalade of champignon-salamiragout. Zo verrast u uw gasten met een echt origineel hapje.

Pasteitjes als maaltijd

U vindt bij ons mini-pasteitjes die u met heerlijke recepten om kunt toveren tot een verrassend hapje. Maar wij hebben ook maaltijdpasteien, waarvoor we ook heerlijke recepten hebben. Bijvoorbeeld pastei met eierragout, zalmmousse, of roerbakgroenten en kip. Maar er kunnen ook zoete gerechtjes mee gemaakt worden, zoals vruchtengebakjes of een zomers mangotaartje. U merkt het al, met de pasteitjes van Jos Poell zijn de mogelijkheden eindeloos!

Bekijk onze producten
toast
overlay-7
leafstomaatillustratie 1illustratie 2illustratie 3