background-2

Hartige snacks

Bij hartige snacks denkt u wellicht aan kroketten en andere gefrituurde lekkernijen. Maar dat hoeft helemaal niet. Er zijn ook genoeg hartige hapjes die een stuk gezonder zijn en minstens net zo lekker. En bovendien kunt u ze nu heel gemakkelijk maken met de heerlijke basis producten van Jos Poell. Onze lekkere toastjes, flatbreads en pasteitjes zullen iedere maaltijd of borrel tot een feestje maken.

Maak het gezellig met hartige snacks

Een hartige snack maakt u met verschillende ingrediënten, zoals vleeswaren, kaas of rauwkost. U kunt ook een snacksalade maken die u op een toastje of snackcup serveert. Door te kiezen voor toast met een smaakje maakt u uw snacks nog specialer en extra lekker. Let er wel op dat de smaken goed met elkaar matchen. Kijk voor variatietips van Jos Poell op de receptenpagina van onze website.

De basis voor alle lekkere hapjes

Lekkere snacks maakt u nu in een handomdraai. Zelfs als u onverwacht bezoek krijgt kunt u snel wat lekkers op tafel zetten. Als basis voor een hartige snack gebruikt u natuurlijk de toast en cracker varianten van Jos Poell. Wij weten als geen ander hoe het leven gevierd moet worden. Grijp dus iedere gelegenheid aan om het gezellig te hebben met familie en vrienden. Wilt u een bestelling plaatsen of meer informatie? Belt u ons dan op telefoonnummer +31 (0)495 534 805.

Bekijk onze producten
toast
overlay-7
leafstomaatillustratie 1illustratie 2illustratie 3