background-2

Gebakjes maken

Wilt u zelf gebakjes maken? De gasten van uw verjaardag eens wat origineels voorschotelen in plaats van taart van de bakker of uit de supermarkt? Dat is helemaal niet moeilijk, zeker niet met de basisproducten van Jos Poell uit Weert. Onze suikerschelpen en zandbodems bieden een ideale basis voor ieder gebakje wanneer u kiest deze zelf te maken. Daarnaast vindt u op onze website voldoende inspiratie en recepten voor de heerlijkste gebakjes!

blokkenpotentaart

Gebakjes maken met suikerschelpen en zandbodems van uitstekende kwaliteit

Wilt u zelf gebakjes maken, gebruik dan de suikerschelpen of zandbodems van Jos Poell. Deze vormen de perfecte basis voor een zelfgemaakt gebakje. Op onze website zijn verschillende recepten te vinden, waardoor u van een suikerschelp bijvoorbeeld een heerlijk ijstaartje met vers fruit kunt maken! Of wat dacht u van monchou gebakjes? Onze zandbodems lenen zich natuurlijk ook perfect voor het maken van een heerlijk aardbeiengebakje. Zoals u ziet zijn de mogelijkheden eindeloos met onze producten!

Laat u inspireren

Bekijk al onze recepten en laat u inspireren wanneer u graag zelf gebakjes wilt maken. U vindt al onze artikelen in de supermarkt bij u in de buurt en onze recepten zijn in een handomdraai gemaakt. Zo zet u snel de heerlijkste en meest verrassende gebakjes op tafel. Ook voor allerlei hartige lekkernijen zoals pasteitjes, crackers en toastjes kunt u bij ons terecht. Uiteraard zijn alle producten van de hoogste kwaliteit. Wij leveren zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. Bel voor meer informatie of prijsopgave voor een grote levering naar telefoonnummer +31 (0)495 534 805.

Bekijk onze producten
overlay-7
leafstomaatillustratie 1illustratie 2illustratie 3