Jos Poell, de gangmaker op elk feestje!

Al 180 jaar, vier je met ons mee…?!

 

Home » Alle » Toastjes

Toastjes

Knapperige toastjes van Jos Poell uit Weert zijn te combineren met veel verschillende soorten beleg! Onze toastjes vindt u vaak terug op verjaardagen, waar ze besmeerd worden met een lekkere salade of een romig plakje brie. Maar het kan veel spannender! Op onze website vindt u verschillende recepten die inspiratie bieden voor toastjes met een verrassend beleg.

Knapperige toastjes van Jos Poell: eindeloos te combineren

De knapperige toastjes van Jos Poell zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en smaken. Ze zijn bereid met diverse verse kruiden voor een heerlijke smaak. Deze toastjes zijn dan ook te combineren met veel meer dan alleen salade uit een bakje of een plakje brie. Wij bieden u verschillende recepten voor een echt verrassend toastje. Zoals een recept voor een toast met gerookte makreelpaté of met tongfilets met waterkerstartaarsaus. Maar we bieden ook vegetarische recepten zoals een knapperig toastje met doperwtenpuree of tapenade. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Zet eens andere toastjes op tafel

Op onze website vindt u voldoende inspiratie om eens andere toastjes op tafel te zetten. Heerlijke recepten met voor ieder wat wils. De toastjes van Jos Poell bieden dan ook de ideale basis voor een luxe en verrassend hapje. U vindt onze producten gewoon in de supermarkt!