background-2

Leuke borrelhapjes

Wanneer u een feestje organiseert, kunnen leuke borrelhapjes natuurlijk niet ontbreken. De standaard blokjes kaas en plakjes worst zijn inmiddels wel een beetje afgezaagd. Op dat eeuwige schaaltje zoute pinda’s zijn we inmiddels ook wel uitgekeken. Als u gasten ontvangt en ze verrast met zelfgemaakte leuke borrelhapjes dan wordt dat zeker gewaardeerd. Overtref uzelf met een beetje hulp van ons en uw eigen creativiteit in de keuken.

Zelf leuke borrelhapjes maken

Het is helemaal niet moeilijk om zelf lekkere en leuke borrelhapjes te maken. Zeker niet als u gebruik maakt van de producten van Jos Poell uit Weert. U kunt kiezen uit een ruim assortiment toastjes, pasteibakjes en andere producten waarmee u naar hartenlust kunt variëren. U maakt er in een handomdraai een leuke amuse van, die perfect tussen de gerechten van een gezellig diner past. Of serveer een verrassende traktatie aan uw collega’s op het werk voor uw verjaardag, weer eens wat anders dan een stuk vlaai.

Volop inspiratie voor lekkere hapjes voor bij de borrel

Jos Poell houdt zelf ook van lekkere hapjes. Daarom vindt u op onze website verschillende inspirerende recepten om zelf lekkere borrelhapjes te maken. Als u inspiratie nodig heeft dan kunt u hier uw hart ophalen. Wilt u ook verrassend voor de dag komen bij uw volgende verjaardagsfeestje of een gezellige borrel met vrienden? Kies dan voor onze lekkere producten voor het maken van zoete en hartige lekkere hapjes. U kunt ze bestellen door te bellen naar telefoonnummer +31 (0)495 534 805. Wij nemen graag uw bestelling op en geven indien nodig deskundig advies.

Bekijk onze producten
toast
overlay-7
leafstomaatillustratie 1illustratie 2illustratie 3