Jos Poell, de gangmaker op elk feestje!

Al 180 jaar, vier je met ons mee…?!

 

Home » Alle » Zelf borrelhapjes maken

Zelf borrelhapjes maken

Wilt u eens zelf borrelhapjes maken? Eens wat anders op tafel zetten dan een bakje chips of nootjes? Er zijn veel verschillende, makkelijke en toch heerlijke recepten waarmee u eenvoudig zelf borrelhapjes kunt maken. Bij Jos Poell vindt u bijvoorbeeld verschillende soorten basisproducten zoals toastjes, pasteitjes en snack cups. Die kunt u beleggen met de meest heerlijke toppings voor een verrassend borrelhapje.

Recepten om zelf borrelhapjes te maken

Of het nu gaat om zoete of hartige borrelhapjes, bij ons vindt u heerlijke recepten en inspiratie voor het zelf maken van borrelhapjes. Met de suikerschelpen en zandbodems van Jos Poell kunt u bijvoorbeeld een heerlijk aardbeiengebakje of monchou gebakje maken. En met onze party cups en toastjes zet u in een handomdraai een heerlijk borrelhapje op tafel. Eén ding is zeker; met de basisproducten van Jos Poell zijn er talloze mogelijkheden om zelf borrelhapjes te maken!

Naar de winkel voor alle ingrediënten

Heeft u op onze website een recept gevonden dat u heerlijk lijkt? Ga dan naar de supermarkt om alle ingrediënten te halen. Vergeet hierbij ook de basis niet: de toastjes, party cups en pasteitjes van Jos Poell niet! Met deze als basis wordt zelf borrelhapjes maken een gegarandeerd succes! Voor meer informatie of bij vragen zijn wij te bereiken via +31 (0)495 534 805.