background-2

Zelf borrelhapjes maken

Wilt u eens zelf borrelhapjes maken? Eens wat anders op tafel zetten dan een bakje chips of nootjes? Er zijn veel verschillende, makkelijke en toch heerlijke recepten waarmee u eenvoudig zelf borrelhapjes kunt maken. Bij Jos Poell vindt u bijvoorbeeld verschillende soorten basisproducten zoals toastjes, pasteitjes en snack cups. Die kunt u beleggen met de meest heerlijke toppings voor een verrassend borrelhapje.

Toast zuurdesem met pittige avocado spread

Recepten om zelf borrelhapjes te maken

Of het nu gaat om zoete of hartige borrelhapjes, bij ons vindt u heerlijke recepten en inspiratie voor het zelf maken van borrelhapjes. Met de suikerschelpen en zandbodems van Jos Poell kunt u bijvoorbeeld een heerlijk aardbeiengebakje of monchou gebakje maken. En met onze party cups en toastjes zet u in een handomdraai een heerlijk borrelhapje op tafel. Eén ding is zeker; met de basisproducten van Jos Poell zijn er talloze mogelijkheden om zelf borrelhapjes te maken!

Naar de winkel voor alle ingrediënten

Heeft u op onze website een recept gevonden dat u heerlijk lijkt? Ga dan naar de supermarkt om alle ingrediënten te halen. Vergeet hierbij ook de basis niet: de toastjes, party cups en pasteitjes van Jos Poell niet! Met deze als basis wordt zelf borrelhapjes maken een gegarandeerd succes! Voor meer informatie of bij vragen zijn wij te bereiken via +31 (0)495 534 805.

Bekijk onze producten
jos poell hamburger
overlay-7
leafstomaatillustratie 1illustratie 2illustratie 3