Jos Poell, de gangmaker op elk feestje!

Al 180 jaar, vier je met ons mee…?!

 

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Toastjes met

Bent u op zoek naar recepten voor toastjes met verrassend beleg? De heerlijkste toastjes vindt u natuurlijk bij Jos Poell uit Weert. Maar daar moet wel nog wat op! De meeste mensen serveren onze knapperige toastjes met eiersalade of een andere salade of met verschillende kazen. Maar wilt u eens wat verrassends serveren op een verjaardag, dan kunt u bij ons terecht voor verrassende recepten met toastjes.

Toastjes van Jos Poell met…

Met de toastjes van Jos Poell zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt gaan voor de traditionele salades of een lekker stukje brie, maar u kunt de knapperige toastjes ook eens combineren met iets anders. Denk aan heerlijke zelfgemaakte tapenade of een frisse zelfgemaakte zalmsalade met citroen en yoghurt. Zo verrast u uw gasten eens met iets nieuws! Onze recepten zijn makkelijk en snel te maken, maar zijn in combinatie met onze knapperige toastjes een feestje voor uw smaakpapillen.

Bekijk onze recepten en laat u inspireren

Bekijk onze heerlijke recepten voor toastjes met verrassend beleg en laat u inspireren voor uw volgende borrel of verjaardag, zodat u uw gasten kunt verrassen! Alle ingrediënten kunt u in de supermarkt halen, net als de knapperige toastjes van Jos Poell, die overigens ook in verschillende soorten en smaken verkrijgbaar zijn.