background-2

Snack crackers

Het grote voordeel van snack crackers is dat u ze ook zonder beleg kunt eten. De snack crackers van Jos Poell uit Weert zijn heel smakelijk als tussendoortje. U kunt ze ook eten bij de maaltijd, bijvoorbeeld het ontbijt of de lunch. Deze crackers zijn geschikt voor ieder moment van de dag en u kunt er eindeloos mee variëren.

Snack crackers zijn eenvoudig te beleggen

U kunt de snack crackers natuurlijk ook beleggen met verschillende heerlijke ingrediënten. U kunt deze heerlijke crackers beleggen met kaas of vleeswaren. Maar salades lenen zich hier ook prima voor. En combinaties zijn natuurlijk ook altijd mogelijk. U kunt voor inspirerende recepten terecht op onze website. De recepten worden regelmatig vernieuwd en aangevuld. Kom dus regelmatig terug om te zien of u nieuwe inspiratie kunt opdoen voor het beleggen van onze crackers of andere producten uit ons assortiment.

Maak de lekkerste hapjes voor iedere gelegenheid

Wilt u goed voor de dag komen bij uw gasten? Met de producten van Jos Poell maakt u de lekkerste hapjes voor elke gelegenheid. Of het nu een belangrijke zakelijke meeting is of een gezellig samenzijn met vrienden. De snack crackers zijn daarbij favoriet vanwege hun heerlijke smaak en eindeloze mogelijkheden om te variëren. Heeft u vragen over onze producten, lees dan de informatie op de website of bel naar telefoonnummer +31 (0)495 534 805.

Bekijk onze producten
toast
overlay-7
leafstomaatillustratie 1illustratie 2illustratie 3