background-2

Toastjes beleggen

Toastjes kunt u op verschillende manieren beleggen. Hartig of zoet, het kan allemaal. Een lekker knapperig toastje met heerlijk beleg kan dan ook op veel verschillende momenten geserveerd worden. Een toastje doet het altijd goed op een verjaardag, maar bij diverse maaltijden smaakt het ook heerlijk. Of als tussendoortje op het werk! Natuurlijk wilt u toastjes heerlijk beleggen, maar de basis ligt bij het toastje. De toastjes van Jos Poell uit Weert bieden een knapperige basis voor een lekker hapje!

Verschillende manieren om toastjes te beleggen

Er zijn natuurlijk veel verschillende manieren om toastjes te beleggen. Veel mensen kiezen voor een lekkere salade, zoals eiersalade of krabsalade. Maar u kunt ook kiezen voor iets dat meer speciaal is, als u bijvoorbeeld echt iets verrassends op tafel wilt zetten. Ga bijvoorbeeld eens voor heerlijk geitenkaasmengsel met cashewnoten, sjalotjes en yoghurtknoflooksaus. Makkelijk om zelf te maken en eens totaal wat anders. Op onze website vindt u nog veel meer van dit soort heerlijke recepten om uw toastjes mee te beleggen.

Kies voor kwaliteit

Als je een recept gevonden hebt om je toastjes mee te beleggen, kun je aan de slag. Ga naar de winkel en haal alle ingrediënten. Vergeet de toastjes van Jos Poell niet! Deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en smaken en zijn gemaakt van de beste ingrediënten. Kies de smaak die het best bij uw recept past en verras uw gasten met heerlijk belegde toastjes!

Bekijk onze producten
toast
overlay-7
leafstomaatillustratie 1illustratie 2illustratie 3