background-2

Recepten om toastjes te maken

Recepten om heerlijke toastjes mee te maken vindt u op de website van Jos Poell uit Weert. U kent ons natuurlijk als producent van verschillende soorten toastjes en pasteitjes. Deze zijn eindeloos te combineren met verschillende soorten vullingen en beleg. Wilt u eens wat anders serveren dan toastjes met salades of brie? Bekijk dan eens onze originele recepten op onze website!

Recepten om verrukkelijke toastjes zelf te maken

Toastjes staan vaak op tafel tijdens de borrel of een verjaardag. Het is een heerlijke aanvulling op de standaard bakjes chips en nootjes. Maar ook de toastjes kunnen vaak een stuk spannender, helemaal als je de topping zelf gaat maken. Jos Poell biedt toastjes in verschillende soorten smaken; bereid met diverse verse kruiden. Deze bieden een heerlijke basis voor verschillende recepten voor het maken en beleggen van deze toastjes. Zo verrast u uw gasten op uw volgende borrel of verjaardag!

Inspiratie opdoen met onze recepten

U vindt op onze website de heerlijkste recepten voor het zelf maken van verrassend beleg voor op onze toastjes. Doe inspiratie op en verras uw gasten de volgende keer met knapperige toastjes met een zelfgemaakt recept. Onze recepten zijn eenvoudig te bereiden en in een handomdraai te maken. En onze toastjes vindt u natuurlijk gewoon in de supermarkt bij u in de buurt. Mochten er vragen zijn of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)495 534 805. Wij staan u graag te woord.

Bekijk onze producten
toast
overlay-7
leafstomaatillustratie 1illustratie 2illustratie 3