background-2

Zelf ragout maken

Zelf ragout maken is vaak lekkerder dan kant-en-klare ragout en heel eenvoudig. Daarnaast  geeft het je de vrijheid om eindeloos met de ingrediënten te variëren. Wanneer je kiest voor ragout uit blik is de keuze vaak beperkt tot ragout met kip, kalfsvlees of champignons. Kies er dus eens voor om zelf ragout te maken met verrassende ingrediënten. Waar je ook voor gaat, de combinatie met onze pasteibakjes kan altijd!

pasteitje met champignon ragout

Zelf ragout maken? Iedereen kan het!

Als je een diner, high tea of lunch gaat maken voor een leuke gelegenheid met vrienden of familie, wil je natuurlijk extra goed voor de dag komen. Kies daarom eens voor het maken van ragout, wat je serveert in (mini) pasteibakjes van Jos Poell. Dit is onwijs eenvoudig en snel te maken met ons recept voor champignonragout. Bovendien is dit een gerecht waar zowel jong als oud heel blij van wordt!

Bekijk onze receptenpagina

Laat je inspireren door de heerlijke recepten met onze producten. Jos Poell geeft je volop ideeën voor heerlijke hapjes, ook wanneer je zelf ragout wilt maken. Je vindt hier ook heerlijke recepten voor het beleggen van toastjes en snackcups voor bij de borrel. Kortom, volop mogelijkheden om iedereen mee te verwennen. Bekijk ons uitgebreide assortiment op onze website of neem bij vragen contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar +31 (0)495 534 805.

Bekijk onze producten
pasteitje met champignon ragout
overlay-7
leafstomaatillustratie 1illustratie 2illustratie 3