Jos Poell, de gangmaker op elk feestje!

Geniet u mee? Neem contact op

✓ Brede range aan producten

✓ Heerlijke toastjes en pasteibakjes

✓ Al sinds 1840 een begrip

Eenvoudige hapjes

Wist u dat u ook met eenvoudige hapjes een heel gezellige avond kunt hebben? Het hoeft echt niet zo heel ingewikkeld. U hoeft echt geen prachtige pasteitjes te bereiden en toastjes die eigenlijk te mooi zijn om op te eten. Veel mensen waarderen de klassiekers net zo goed als moderne variaties. Voor de lekkerste toastjes en crackers kunt u terecht bij Jos Poell, de specialist om het leven te vieren.

Zo maakt u de lekkerste eenvoudige hapjes

Een toastje met een stukje gerookte zalm is op zich al lekker. Maar besmeert u de zalm met een beetje roomkaas dan wordt het een luxe traktatie. Datzelfde geldt voor een flatbread met een plakje ham. Rol het plakje ham om een stukje asperge en het ziet er niet alleen feestelijk uit maar is bovendien heel smakelijk. Van een eenvoudig hapje zoals een blokje Hollandse kaas maakt u iets bijzonders door er met een prikker een olijf, kers of stukje ananas aan te prikken.

Lekkere hapjes met de beste basis

De lekkerste basis voor eenvoudige hapjes zijn de toastjes en cups van Jos Poell. Hiermee maakt u heerlijke snacks voor iedere gelegenheid. Het fijne is dat u er geen uitgebreide culinaire kennis voor hoeft te hebben. Met simpele ingrediënten kunt u al verrassend voor de dag komen bij vrienden en familie. Inspiratie opdoen voor de eenvoudige hapjes? Bekijk dan ons online receptenpagina. Wilt u onze producten bestellen? Bekijk dan ons assortiment op de website of bel voor meer informatie naar telefoonnummer +31 (0)495 534 805. Wij adviseren u graag.