background-2

Eenvoudige hapjes

Wij delen diverse recepten voor eenvoudige koude hapjes, zodat je je familie en vrienden altijd iets lekkers kunt voorschotelen. Zo serveer je eens wat anders dan zoutjes, blokjes kaas en plakjes worst. Neem gerust een kijkje op onze website en laat je verrassen door ons aanbod.

joes poell web

Zo maak je de lekkerste eenvoudige koude hapjes

Een toastje met een stukje gerookte zalm is op zich al een lekker hartig hapje. Maar besmeer je de zalm met een beetje roomkaas, dan wordt het een luxe traktatie. Datzelfde geldt voor flatbread met een plakje ham. Rol het plakje ham om een stukje asperge en het ziet er niet alleen feestelijk uit, maar is bovendien heel smakelijk. Van eenvoudige koude hapjes, zoals een blokje Hollandse kaas, maak je iets bijzonders door er met een prikker een olijf, kers of stukje ananas aan te prikken. Maak er een feestje van!

Lekkere hapjes met de beste basis

De lekkerste basis voor lekkere hapjes, zijn de toastjes en krokante cups van Jos Poell. Hiermee maak je heerlijke snacks voor iedere gelegenheid. Het fijne is dat je er geen uitgebreide culinaire kennis voor hoeft te hebben. Met simpele ingrediënten kan je al verrassend voor de dag komen bij vrienden en familie. Wil je inspiratie opdoen voor koude en eenvoudige hapjes? Bekijk dan onze receptenpagina. Heb je vragen of opmerkingen? Bel dan naar +31 (0)495 534 805 of stuur een e-mail naar info@jos-poell.com.

Bekijk onze producten
Krokante Cupjes met Griekse salade
overlay-7
leafstomaatillustratie 1illustratie 2illustratie 3