background-2

Feestelijke hapjes

Wanneer je een feest organiseert, horen daar natuurlijk feestelijke hapjes bij. Met de verfijnde producten van Jos Poell heb je de perfecte basis om lekkere hapjes te maken die bij je gasten zeker in de smaak vallen. De lekkerste hapjes voor een feestje maak je dus met het grootste gemak, dankzij onze producten van hoogwaardige kwaliteit.

Maak er een gezellig feest van met heerlijke en feestelijke hapjes

Wil je eens wat anders serveren dan een standaard plakje worst of blokje kaas? Maak dan zelf feestelijke hapjes met de toastjes, snackcups of snackbreads van Jos Poell. Je kan eindeloos variëren met het beleg. Maak de lekkerste combinaties en de mooiste creaties. Opgediend op een mooie schaal of groot bord serveer je warme en/of koude hapjes aan je gasten waar ze niet vanaf kunnen blijven. Je vindt de lekkerste recepten op onze receptenpagina.

Producten voor particuliere en zakelijke klanten

Niet alleen voor feestelijke hapjes helpen wij je verder, maar ook voor professionele catering bestel je onze producten. Wij leveren zowel aan particuliere als aan zakelijke klanten. Grote aantallen van verpakkingen zijn geen enkel probleem. Vraag eens naar de mogelijkheden door te bellen naar +31 (0)495 534 805 of een e-mail te sturen naar info@jos-poell.com.

Kies voor de lekkerste toast en crackers

Wil je feestelijke hapjes extra lekker maken? Maak dan een keuze uit ons uitgebreide assortiment aan basisproducten. Ook voor kleine gebakjes en andere zoete lekkernijen zit je bij ons helemaal goed. Loop de dichtstbijzijnde supermarkt eens binnen om onze producten te kopen of bel ons op om een grote bestelling door te geven.

Bekijk onze producten
jos poell borrelplank
overlay-7
leafstomaatillustratie 1illustratie 2illustratie 3