Jos Poell, de gangmaker op elk feestje!

Al 180 jaar, vier je met ons mee…?!

 

Home » Alle » Feestelijke hapjes

Feestelijke hapjes

Wanneer u een feest organiseert, horen daar natuurlijk heerlijke hapjes bij. Met de verfijnde producten van Jos Poell uit Weert heeft u al een goede basis om lekkere en feestelijke hapjes te maken die bij uw gasten zeker in de smaak zullen vallen. De lekkerste hapjes voor een feestje maakt u nu met het grootste gemak, dankzij onze producten van hoogwaardige kwaliteit.

Maak het een gezellig feest met heerlijke en feestelijke hapjes

Wilt u eens wat anders serveren dan een standaard plakje worst of blokje kaas? Maak dan zelf feestelijke hapjes met de toastjes, snackcups of snackbreads van Jos Poell. U kunt eindeloos variëren met het beleg. Maak de lekkerste combinaties en de mooiste creaties. Opgediend op een mooie schaal of bord serveert u uw feestelijke hapjes aan uw gasten en ze zullen er zeker van smullen. Voor inspiratie kunt u terecht op onze website, waar u een tal van recepten kunt vinden.

Producten voor particulieren en zakelijke klanten

Niet alleen voor hapjes voor een feestje kunt u bij ons terecht, ook voor professionele catering kunt u onze producten bestellen. Wij leveren zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. Ook grotere aantallen van verpakkingen zijn geen enkel probleem. Vraag eenvoudig naar de mogelijkheden.

Kies voor de lekkerste toast en crackers

Heeft u binnenkort een feestje of een gezellige avond met vrienden? Wilt u uw feestelijke hapjes extra lekker maken? Kies dan niet zomaar voor een toastje maar maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment als basis voor heerlijke hapjes voor een feestje. Ook voor een basis voor zoete lekkernijen kunt u bij ons terecht. U kunt onze producten bestellen door contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch op telefoonnummer +31 (0)495 534 805. Hier kunt u uiteraard ook terecht met al uw vragen, want wij staan u graag te woord.