background-2

Pasteitjes recept met ragout

Het is weer (bijna) winter, en u denkt weer aan een heerlijke pastei met ragout, maar wat is daar eigenlijk het recept van? Hoe maakt u heerlijke ragout voor in uw pastei? De basis zijn natuurlijk de luchtige pasteibakjes van Jos Poell. Deze zorgen voor een knapperige toevoeging aan uw romige ragout. Hét recept voor uw pastei met ragout vindt u natuurlijk op onze website.

pasteitje met champignon ragout

Pastei met romige ragout: het recept

Als u op zoek bent naar een recept voor pastei met romige ragout, dan zit u op de website van Jos Poell uit Weert goed. Hier vindt u het klassieke recept voor pastei met ragout. De basis om verschillende andere soorten ragout mee te maken. U kunt aan de basis namelijk verschillende ingrediënten en kruiden toevoegen. Gaat u traditioneel voor ragout met kippenvlees, kalfsvlees of champignons, of kiest u toch voor champignon-salamiragout, een heerlijk recept op onze website? Het is ook mogelijk om deze te serveren met de mini pasteitjes van Jos Poell. Zo maakt u van een maaltijd een lekker borrelhapje.

Een andere vulling

U hoeft uw pasteitjes natuurlijk niet per se met ragout te vullen. Zo vindt u op onze website ook een recept voor pastei met tonijnsalade of zalmmousse! Verras uw gasten eens met een pastei zonder ragout, maar met een heerlijke andere vulling. Kijk gerust eens rond op onze website voor meer inspiratie.

Bekijk onze producten
pasteitje met champignon ragout
overlay-7
leafstomaatillustratie 1illustratie 2illustratie 3