background-2

Traktatie maken

Als uw kind jarig is, wil hij of zij vast zelf een traktatie maken voor de kinderen op school of op het kinderdagverblijf. Hiervoor kunt u prima gebruik maken van de heerlijke basisproducten van Jos Poell. U kunt met onze gebaksbodems een heerlijk gebakje maken voor de visite en met de zoete suikerschelpen leuke gebakjes voor de kinderen op school. Maar natuurlijk is een hartige traktatie ook een prima idee.

ijshoorn houder

Een heerlijke traktatie maken is kinderspel

Als u een traktatie wilt maken voor uw gasten, dan is dat dankzij de producten van Jos Poell kinderspel. U vindt op onze website de lekkerste recepten voor het beleggen van flatbread en toastjes, maar ook voor het maken van de lekkerste pasteitjes. Waar u uw gasten ook mee wilt verrassen, u kunt nu snel en gemakkelijk lekkere hapjes maken die zeker in de smaak zal vallen.

Laat u inspireren door de heerlijke ingrediënten van Jos Poell

U maakt de lekkerste hapjes met de basis ingrediënten van Jos Poell. Een traktatie maken was nog nooit zo leuk. U kunt heerlijk variëren en nieuwe dingen uitproberen. Kijk ook zeker eens naar de recepten die wij op onze website hebben gezet. Ook hier kunt u volop variatie ideeën en verrassende combinaties vinden. Voor meer informatie of voor vragen zijn wij te bereiken op +31 (0)495 534 805. Wij helpen u graag.

Bekijk onze producten
overlay-7
leafstomaatillustratie 1illustratie 2illustratie 3