background-2

Hapjes voor een high tea

Ga je een high tea organiseren en ben je op zoek naar recepten voor diverse hapjes? Door te kiezen voor de heerlijke producten van Jos Poell als basis, maak je de lekkerste creaties. Vul onze producten aan met ingrediënten waar je blij van wordt, die je smaakpapillen wakker maken en waar je gasten blij van worden. Met onze simpele en snelle recepten steel jij zeker de show!

etagere jos poell

Een high tea met verrukkelijke hapjes

Hartige hapjes voor je high tea kunnen op veel manieren worden ingekleed. De een kiest voor een “Spaanse touch” met olijven en diverse soorten vlees, tapas en kaas. De ander gaat zelf aan de slag in de keuken. Hoor jij bij die laatste groep? Met onze toastjes, gebaksbodems, suikerschelpen en/of pasteibakjes kan je diverse kanten op. Bereid bijvoorbeeld de volgende hapjes voor jouw aankomende high tea:

Geniet op jouw eigen manier

Op onze website vind je meer dan genoeg inspiratie voor het maken van diverse hapjes voor jouw high tea. Onze producten zijn gewoon verkrijgbaar bij jouw lokale supermarkt. Heb je nog vragen of opmerkingen? Of heb jij een recept gemaakt dat je met ons wil delen? Bel dan naar +31 (0)495 534 805 of stuur een e-mail naar info@jos-poell.com.

Bekijk onze producten
Gebaksbodems met aardbeien, basilicum en vanille crème fraîche
overlay-7
leafstomaatillustratie 1illustratie 2illustratie 3