Jos Poell, de gangmaker op elk feestje!

Al 180 jaar, vier je met ons mee…?!

 

Home » Alle » Hapjes voor high tea

Hapjes voor high tea

U wilt hartige hapjes voor een high tea maken, maar u weet niet precies wat. Er zijn natuurlijk diverse soorten hapjes die u kunt maken, dit kan variëren van bepaalde kleine lekkernijen tot aan een mini-hamburger. Aan de hand van de bakjes van Jos Poell uit Weert kunt u zelf uw eigen culinaire gang gaan. Wij bieden alleen de solide en heerlijke basis om deze aan te vullen met uw eigen smaak, zowel letterlijk als figuurlijk. Zo maakt u zelf de heerlijkste hartige hapjes voor uw high tea.

De heerlijke hartige hapjes voor uw high tea maakt uzelf!

Hartige hapjes voor uw high tea kunnen op veel manieren worden ingekleed. De een kiest voor een “Spaanse touch” met olijven en diverse soorten vlees, tapas en kaas. Maar het leukste is natuurlijk om zelf aan de slag te gaan in de keuken. De hartige hapjes die u zelf maakt smaken natuurlijk ook het beste tijdens uw high tea. Met onze toast of pasteibakjes kunt u diverse kanten op. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw eigen wensen of die van uw gasten.

Geniet op uw eigen manier

Bent u benieuwd welke kanten u op kan met de producten van Jos Poell? Op onze website vindt u meer dan genoeg inspiratie voor het maken van hartige hapjes voor uw high tea. Zo kunt u gemakkelijk zien welke mogelijkheden u heeft en wat u bijvoorbeeld zelf kan maken. Onze producten zijn verkrijgbaar bij uw lokale supermarkt. U kunt dus zo beginnen aan uw hartige hapjes voor uw high tea!