background-2

Kleine gebakjes

Kleine gebakjes maak je samen met Jos Poell. Laat je creatieve kant zijn gang gaan en maak zelf de heerlijkste toetjes voor je diner met vrienden en familie. Als basis gebruik je bijvoorbeeld de luchtige en knapperige suikerschelpen. Zo geef je je diner een afsluiting waar je gasten met veel plezier op terugkijken. Ga aan de slag met je eigen creatie of volg onze recepten!

Suikerschelpen

Kleine gebakjes zijn in een handomdraai gemaakt

De laatste borden van het hoofdgerecht (heerlijke ragout bijvoorbeeld) zijn net van tafel en je gasten zijn aan het uitbuiken. Eigenlijk hebben ze al teveel gegeten en dit laten ze ook zeker merken. Jij hebt echter nog een laatste troef in handen: zelfgemaakte kleine gebakjes. Met de suikerschelpen van Jos Poell ben jij namelijk al lekker aan de slag gegaan. Deze luchtige en krokante schelpen zorgen voor een heerlijke basis voor jouw toetje. Vul deze bijvoorbeeld met:

  • IJs
  • Banketbakkersroom
  • Diverse vruchten

Doe eens anders

Met onze gesuikerde schelpen of gebaksbodems zijn de mogelijkheden eindeloos. Serveer heerlijke toetjes of maak de lekkerste hapjes voor een high tea. Wil je zelf eens kleine gebakjes maken? Onze producten vind je gewoon in de supermarkt. Indien je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit doe je door te bellen naar +31 (0)495 534 805 of een e-mail te sturen naar info@jos-poell.com.

Bekijk onze producten
overlay-7
leafstomaatillustratie 1illustratie 2illustratie 3