Jos Poell, de gangmaker op elk feestje!

Al 180 jaar, vier je met ons mee…?!

 

Home » Alle » Kleine gebakjes

Kleine gebakjes

Kleine gebakjes maakt u samen met Jos Poell uit Weert. Laat uw creatieve kant zijn gang gaan en maak zelf de heerlijkste toetjes voor uw diner met vrienden en familie. Aan de hand van de luchtige en knapperige suikerschelpen van Jos Poell kunt u uw diner een afsluiting geven waar uw gasten met veel plezier op terugkijken. De gesuikerde schelpjes vormen de perfecte basis om aan de slag te gaan.

Kleine gebakjes maakt u samen met Jos Poell

De laatste borden van het hoofdgerecht zijn net van tafel en uw gasten zijn aan het uitbuiken. Eigenlijk hebben ze al teveel gegeten en dit laten ze ook zeker merken. Echter heeft u nog een laatste troef in handen: uw zelf gemaakte kleine gebakjes. Aan de hand van de suikerschelpen van Jos Poell bent u aan de slag gegaan. De luchtige en krokante schelpen zorgen voor een heerlijke basis voor uw toetje, deze kunt u bijvoorbeeld vullen met onder andere:

  • IJs;
  • Banketbakkersroom;
  • Diverse soorten vruchten.

Doe eens anders

Met de gesuikerde schelpjes of bakjes van Jos Poell zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u zelf eens kleine gebakjes maken voor uw diner? Dan zijn deze producten ideaal! Onze producten vindt u in de supermarkt, dus verras uzelf en uw vrienden, familie of gezin deze week met een lekker toetje!