background-2

Ragout recept

Ragout recept

Ragout is een traditioneel gerecht dat altijd uitgaat van een basis recept. In principe is ragout bouillon gemixt met bloem, waardoor het een dikkere consistentie krijgt. Hieraan kunnen verschillende kruiden en ingrediënten toegevoegd worden. Heerlijk in combinatie met een luchtig pasteibakje van Jos Poell uit Weert. Het traditionele recept, maar ook andere verrassende recepten voor ragout vindt u op onze website.

Ragout: het traditionele recept of toch wat anders?

Op onze website vindt u natuurlijk het traditionele recept van ragout. Heerlijk met champignons, kippenvlees of kalfsvlees. Wilt u echter eens wat anders serveren dan het traditionele ragout recept? Ook dan kunt u op onze site terecht. Bijvoorbeeld voor een recept voor heerlijke champignon-salamiragout. Een spannende combinatie die uw gasten vast nooit eerder geproefd hebben. Hierbij is het ook heerlijk om de salami te vervangen door gekookte ham, en om voor wat extra smaak kerriepoeder door de ragout heen te mengen.

Mini pasteitjes

Ragout hoeft niet altijd als maaltijd gegeten te worden. Bij Jos Poell vindt u ook mini pasteitjes die u met ragout kunt vullen, heerlijk als borrelhapje in de winter! Het recept voor ragout blijft dan uiteraard hetzelfde. Bekijk meerdere recepten op onze website en verras uw gasten een heerlijke maaltijd of zelfgemaakt hapje voor bij de borrel.

Bekijk onze producten
toast
overlay-7
leafstomaatillustratie 1illustratie 2illustratie 3