Jos Poell, de gangmaker op elk feestje!

Geniet u mee? Neem contact op

✓ Brede range aan producten

✓ Heerlijke toastjes en pasteibakjes

✓ Al sinds 1840 een begrip

Zoutjes voor bij de borrel

Serveer eens wat anders dan zoutjes bij de borrel dankzij de producten van Jos Poell. Bij ons vindt u verrassende alternatieven voor pinda’s en andere bekende zoutjes. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment en laat u verrassen door het aanbod.

Een keer iets anders dan zoutjes voor bij de borrel

U vindt in ons assortiment heerlijke toastjes en snackcups. Daar kunt u natuurlijk beleg op doen, maar ze zijn ook prima zonder beleg te serveren dankzij de unieke kruidensamenstelling. We hebben ook naturel producten, maar ook met olijf, tuinkruiden en andere heerlijke smaakvarianten. U kunt deze ook prima als zoutjes of snack zonder beleg serveren, ook als bijgerecht bij een voorgerecht of hoofdgerecht tijdens het diner. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer het gaat om iets anders dan zoutjes voor bij de borrel.

Maak luxe hapjes voor uw gasten

Behalve zoutjes voor bij de borrel kunt u natuurlijk ook luxe hapjes voor uw gasten maken. U kunt ze verrassen met snackcups met een heerlijke vulling van zalmmousse of een tapenade. Bekijk onze website om inspiratie op te doen voor heerlijke recepten. U kunt op onze website ruimschoots inspiratie vinden voor heerlijke recepten. De recepten zijn eenvoudig te maken, dus ook geschikt als u geen keukenprins of prinses bent. En heeft u vragen over onze producten dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is +31 (0)495 534 805.